Sodyum Stiren/Ma Kopolimer
Sodium Styrene/Ma Copolymer
%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Sodium Styrene/Ma Copolymer için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Emülsiyon Stabilizasyon
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 59652
- INCI: SODIUM STYRENE/MA COPOLYMER
- CAS: 52500-92-2
Sık sorulan sorular
- Sodyum Stiren/Ma Kopolimer nedir?
- Henüz Sodium Styrene/Ma Copolymer için bir açıklamamız yok.
- Sodyum Stiren/Ma Kopolimer gözenek tıkar mı?
- Sodyum Stiren/Ma Kopolimer gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Stiren/Ma Kopolimer mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Sodyum Stiren/Ma Kopolimer mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Stiren/Ma Kopolimer hamilelikte kullanılabilir mi?
- Sodyum Stiren/Ma Kopolimer hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.