PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Stearil Ftalamat

Sodium Stearyl Phthalamate

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Stearyl Phthalamate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
Sodyum Stearil Ftalamat kimyasal yapısı
C26H42NNaO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59650
  • INCI: SODIUM STEARYL PHTHALAMATE
  • CAS: 86432-23-7

Sık sorulan sorular

Sodyum Stearil Ftalamat nedir?
Henüz Sodium Stearyl Phthalamate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Stearil Ftalamat gözenek tıkar mı?
Sodyum Stearil Ftalamat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Stearil Ftalamat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Stearil Ftalamat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Stearil Ftalamat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Stearil Ftalamat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.