PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Stearoil Laktilat

Sodium Stearoyl Lactylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 325 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Stearoyl Lactylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
Sodyum Stearoil Laktilat kimyasal yapısı
C24H43NaO6

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80101
  • INCI: SODIUM STEAROYL LACTYLATE
  • CAS: 25383-99-7 / 18200-72-1
  • EC: 246-929-7 / 242-090-6

Sık sorulan sorular

Sodyum Stearoil Laktilat nedir?
Henüz Sodium Stearoyl Lactylate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Stearoil Laktilat gözenek tıkar mı?
Sodyum Stearoil Laktilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Stearoil Laktilat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Stearoil Laktilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Stearoil Laktilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Stearoil Laktilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 58 ürünü gör