PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Stearik Asit Sülfat

Sodium Stearic Acid Sulfate

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum Stearik Asit Sülfat bir tür sülfattır.

Ne olduğu

  • Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
  • Çözücü
  • Yüzey aktif madde
Sodyum Stearik Asit Sülfat kimyasal yapısı
C18H35NaO6S

CosIng verisi

  • CosIng ID: 95990
  • INCI: SODIUM STEARIC ACID SULFATE
  • CAS: 68331-91-9

Sık sorulan sorular

Sodyum Stearik Asit Sülfat nedir?
Sodyum Stearik Asit Sülfat bir tür sülfattır.
Sodyum Stearik Asit Sülfat gözenek tıkar mı?
Sodyum Stearik Asit Sülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Stearik Asit Sülfat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Sodyum Stearik Asit Sülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Sodyum Stearik Asit Sülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Stearik Asit Sülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.