PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Stearat

Sodium Stearate

%0 kullanıcı beğeniyor · 255 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum stearat, stearik asidin sodyum tuzudur. Sodyum stearatın yapısı onu hem temizleyici hem de emülgatör yapar. Temizleyici olarak kir, yağ ve diğer kirleticilerin çözülmesine yardımcı olur. Bir emülgatör olarak, bileşenlerin ayrılmasını önlemeye yardımcı olur. Bu formüle kararlılık katar.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
  • Viskozite Kontrolü
Sodyum Stearat kimyasal yapısı
C18H35NaO2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38064
  • INCI: SODIUM STEARATE
  • INN: sodium stearate
  • CAS: 822-16-2
  • EC: 212-490-5

Sık sorulan sorular

Sodyum Stearat nedir?
Sodyum stearat, stearik asidin sodyum tuzudur. Sodyum stearatın yapısı onu hem temizleyici hem de emülgatör yapar. Temizleyici olarak kir, yağ ve diğer kirleticilerin çözülmesine yardımcı olur. Bir emülgatör olarak, bileşenlerin ayrılmasını önlemeye yardımcı olur. Bu formüle kararlılık katar.
Sodyum Stearat gözenek tıkar mı?
Sodyum Stearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Stearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Sodyum Stearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Sodyum Stearat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Stearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 255 ürünü gör

Kaynaklar