PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Sakarin

Sodium Saccharin

%0 kullanıcı beğeniyor · 99 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Saccharin için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Tatlandırıcı
  • Ağız Bakımı
Sodyum Sakarin kimyasal yapısı
C7H4NNaO3S

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80014
  • INCI: SODIUM SACCHARIN
  • INN: saccharin sodium
  • CAS: 128-44-9 / 6155-57-3
  • EC: 204-886-1 / -

Sık sorulan sorular

Sodyum Sakarin nedir?
Henüz Sodium Saccharin için bir açıklamamız yok.
Sodyum Sakarin gözenek tıkar mı?
Sodyum Sakarin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Sakarin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Sakarin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Sakarin hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Sakarin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 99 ürünü gör