PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Risinoleat

Sodium Ricinoleate

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Ricinoleate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Emülsifiye edici
Sodyum Risinoleat kimyasal yapısı
C18H33NaO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38048
  • INCI: SODIUM RICINOLEATE
  • CAS: 5323-95-5
  • EC: 226-191-2

Sık sorulan sorular

Sodyum Risinoleat nedir?
Henüz Sodium Ricinoleate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Risinoleat gözenek tıkar mı?
Sodyum Risinoleat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Risinoleat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Sodyum Risinoleat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Sodyum Risinoleat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Risinoleat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.