PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Propilparaben

Sodium Propylparaben

%0 kullanıcı beğeniyor · 7 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum Propilparaben bir koruyucudur ve bir parabendir.

Ne olduğu

  • Koruyucu
  • Paraben: Parabenler, raf ömrünü korumak ve ürünlerde bakteri üremesini önlemek için bir tür koruyucudur.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Koruyucu
Sodyum Propilparaben kimyasal yapısı
C10H11NaO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38044
  • INCI: SODIUM PROPYLPARABEN
  • INN: propylparaben sodium
  • CAS: 35285-69-9
  • EC: 252-488-1

Sık sorulan sorular

Sodyum Propilparaben nedir?
Sodyum Propilparaben bir koruyucudur ve bir parabendir.
Sodyum Propilparaben gözenek tıkar mı?
Sodyum Propilparaben gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Propilparaben mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Propilparaben mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Propilparaben hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Propilparaben hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.