PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Polimetakrilat

Sodium Polymethacrylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 30 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Polymethacrylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Bağlama
  • Film Şekillendirme
  • Opa CI Fying
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80002
  • INCI: SODIUM POLYMETHACRYLATE
  • CAS: 25086-62-8

Sık sorulan sorular

Sodyum Polimetakrilat nedir?
Henüz Sodium Polymethacrylate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Polimetakrilat gözenek tıkar mı?
Sodyum Polimetakrilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Polimetakrilat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Polimetakrilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Polimetakrilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Polimetakrilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 30 ürünü gör