PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Poliakrilat Nişasta

Sodium Polyacrylate Starch

%0 kullanıcı beğeniyor · 166 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Polyacrylate Starch için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emici
  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Bağlama
  • Film Şekillendirme
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79998
  • INCI: SODIUM POLYACRYLATE STARCH

Sık sorulan sorular

Sodyum Poliakrilat Nişasta nedir?
Henüz Sodium Polyacrylate Starch için bir açıklamamız yok.
Sodyum Poliakrilat Nişasta gözenek tıkar mı?
Sodyum Poliakrilat Nişasta gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Poliakrilat Nişasta mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Poliakrilat Nişasta mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Poliakrilat Nişasta hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Poliakrilat Nişasta hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 25 ürünü gör