PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Persülfat

Sodium Persulfate

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum Persülfat bir tür sülfattır.

Ne olduğu

  • Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Oksitleyici
Sodyum Persülfat kimyasal yapısı
Na2O8S2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38026
  • INCI: SODIUM PERSULFATE
  • CAS: 7775-27-1
  • EC: 231-892-1

Sık sorulan sorular

Sodyum Persülfat nedir?
Sodyum Persülfat bir tür sülfattır.
Sodyum Persülfat gözenek tıkar mı?
Sodyum Persülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Persülfat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Persülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Persülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Persülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler