PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum PCA

Sodium PCA

%99 kullanıcı beğeniyor · 2.763 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum PCA, piroglutamik asidin sodyum tuzudur. Cildimizin doğal nemlendirici faktörlerinde doğal olarak bulunur ve burada hidrasyonu korumak için çalışır. PCA, doğal bir amino asit türevi olan pirolidon karboksilik asit anlamına gelir. Bu bileşen cilt bakım, anti-enflamatuar ve nemlendirici özelliklere sahiptir. Nemlendiriciler havadan nem çekerek cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur. Bu cildinizin nemli kalmasına yardımcı olur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
  • Cilt Bakımı
  • Antistatik
  • Saç Bakımı
Sodyum PCA kimyasal yapısı
C5H6NNaO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79910
  • INCI: SODIUM PCA
  • CAS: 28874-51-3
  • EC: 249-277-1

Sık sorulan sorular

Sodyum PCA nedir?
Sodyum PCA, piroglutamik asidin sodyum tuzudur. Cildimizin doğal nemlendirici faktörlerinde doğal olarak bulunur ve burada hidrasyonu korumak için çalışır. PCA, doğal bir amino asit türevi olan pirolidon karboksilik asit anlamına gelir. Bu bileşen cilt bakım, anti-enflamatuar ve nemlendirici özelliklere sahiptir. Nemlendiriciler havadan nem çekerek cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur. Bu cildinizin nemli kalmasına yardımcı olur.
Sodyum PCA gözenek tıkar mı?
Sodyum PCA gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum PCA mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum PCA mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum PCA hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum PCA hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 2762 ürünü gör

Kaynaklar