PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Paraben

Sodium Paraben

%1 kullanıcı beğeniyor · 35 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum Paraben bir koruyucudur ve bir parabendir.

Ne olduğu

  • Koruyucu
  • Paraben: Parabenler, raf ömrünü korumak ve ürünlerde bakteri üremesini önlemek için bir tür koruyucudur.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Koruyucu
Sodyum Paraben kimyasal yapısı
C7H5NaO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38016
  • INCI: SODIUM PARABEN
  • CAS: 114-63-6 / 85080-04-2
  • EC: 204-051-1 / -

Sık sorulan sorular

Sodyum Paraben nedir?
Sodyum Paraben bir koruyucudur ve bir parabendir.
Sodyum Paraben gözenek tıkar mı?
Sodyum Paraben gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Paraben mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Paraben mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Paraben hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Paraben hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 35 ürünü gör