PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Palmitat

Sodium Palmitate

%0 kullanıcı beğeniyor · 51 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Palmitate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
  • Viskozite Kontrolü
Sodyum Palmitat kimyasal yapısı
C16H31NaO2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38010
  • INCI: SODIUM PALMITATE
  • CAS: 408-35-5
  • EC: 206-988-1

Sık sorulan sorular

Sodyum Palmitat nedir?
Henüz Sodium Palmitate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Palmitat gözenek tıkar mı?
Sodyum Palmitat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Palmitat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Sodyum Palmitat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Sodyum Palmitat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Palmitat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 51 ürünü gör