PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Olivamfoasetat

Sodium Olivamphoacetate

%0 kullanıcı beğeniyor · 6 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Olivamphoacetate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Köpük Güçlendirici
  • Saç Bakımı
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59460
  • INCI: SODIUM OLIVAMPHOACETATE

Sık sorulan sorular

Sodyum Olivamfoasetat nedir?
Henüz Sodium Olivamphoacetate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Olivamfoasetat gözenek tıkar mı?
Sodyum Olivamfoasetat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Olivamfoasetat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Olivamfoasetat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Olivamfoasetat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Olivamfoasetat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.