Sodyum Olet Sülfat
Sodium Oleth Sulfate
%0 kullanıcı beğeniyor · 19 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Sodyum Olet Sülfat bir tür sülfattır.
Ne olduğu
- Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Emülsifiye edici
- Köpüklenme
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 79894
- INCI: SODIUM OLETH SULFATE
- CAS: 27233-34-7
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Sodyum Olet Sülfat nedir?
- Sodyum Olet Sülfat bir tür sülfattır.
- Sodyum Olet Sülfat gözenek tıkar mı?
- Sodyum Olet Sülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Olet Sülfat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Sodyum Olet Sülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Olet Sülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Sodyum Olet Sülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.