PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Oleoil Sarkosinat

Sodium Oleoyl Sarcosinate

%0 kullanıcı beğeniyor · 14 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Oleoyl Sarcosinate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Sodyum Oleoil Sarkosinat kimyasal yapısı
C21H38NNaO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 88774
  • INCI: SODIUM OLEOYL SARCOSINATE
  • CAS: 14351-62-3/ 3624-77-9
  • EC: 238-312-6/ -

Sık sorulan sorular

Sodyum Oleoil Sarkosinat nedir?
Henüz Sodium Oleoyl Sarcosinate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Oleoil Sarkosinat gözenek tıkar mı?
Sodyum Oleoil Sarkosinat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Oleoil Sarkosinat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Oleoil Sarkosinat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Oleoil Sarkosinat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Oleoil Sarkosinat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler