PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Oleat

Sodium Oleate

%0 kullanıcı beğeniyor · 115 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Oleate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
  • Viskozite Kontrolü
Sodyum Oleat kimyasal yapısı
C18H33NaO2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79887
  • INCI: SODIUM OLEATE
  • CAS: 143-19-1 / 16558-02-4
  • EC: 205-591-0

Sık sorulan sorular

Sodyum Oleat nedir?
Henüz Sodium Oleate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Oleat gözenek tıkar mı?
Sodyum Oleat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Oleat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Sodyum Oleat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Sodyum Oleat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Oleat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 115 ürünü gör