Sodyum Metakrilat/Stiren Kopolimer
Sodium Methacrylate/Styrene Copolymer
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Sodium Methacrylate/Styrene Copolymer için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Opa CI Fying
CosIng verisi
- CosIng ID: 37959
- INCI: SODIUM METHACRYLATE/STYRENE COPOLYMER
- CAS: 33970-45-5
Sık sorulan sorular
- Sodyum Metakrilat/Stiren Kopolimer nedir?
- Henüz Sodium Methacrylate/Styrene Copolymer için bir açıklamamız yok.
- Sodyum Metakrilat/Stiren Kopolimer gözenek tıkar mı?
- Sodyum Metakrilat/Stiren Kopolimer gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Metakrilat/Stiren Kopolimer mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Sodyum Metakrilat/Stiren Kopolimer mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Metakrilat/Stiren Kopolimer hamilelikte kullanılabilir mi?
- Sodyum Metakrilat/Stiren Kopolimer hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.