PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Linoleat

Sodium Linoleate

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Linoleate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
  • Viskozite Kontrolü
Sodyum Linoleat kimyasal yapısı
C18H31NaO2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79699
  • INCI: SODIUM LINOLEATE
  • CAS: 822-17-3
  • EC: 212-491-0

Sık sorulan sorular

Sodyum Linoleat nedir?
Henüz Sodium Linoleate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Linoleat gözenek tıkar mı?
Sodyum Linoleat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Linoleat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Sodyum Linoleat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Sodyum Linoleat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Linoleat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.