PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Lignosülfonat

Sodium Lignosulfonate

%0 kullanıcı beğeniyor · 4 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Lignosulfonate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yüzey aktif madde
Sodyum Lignosülfonat kimyasal yapısı
C20H24Na2O10S2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 37949
  • INCI: SODIUM LIGNOSULFONATE
  • INN: polignate sodium
  • CAS: 8061-51-6

Sık sorulan sorular

Sodyum Lignosülfonat nedir?
Henüz Sodium Lignosulfonate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Lignosülfonat gözenek tıkar mı?
Sodyum Lignosülfonat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Lignosülfonat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Lignosülfonat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Lignosülfonat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Lignosülfonat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.