PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Lauroyl Taurat

Sodium Lauroyl Taurate

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Lauroyl Taurate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Köpüklenme
  • Antistatik
  • Yüzey aktif madde
Sodyum Lauroyl Taurat kimyasal yapısı
C14H28NNaO4S

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79692
  • INCI: SODIUM LAUROYL TAURATE
  • CAS: 70609-66-4
  • EC: 274-695-6

Sık sorulan sorular

Sodyum Lauroyl Taurat nedir?
Henüz Sodium Lauroyl Taurate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Lauroyl Taurat gözenek tıkar mı?
Sodyum Lauroyl Taurat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Lauroyl Taurat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Lauroyl Taurat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Lauroyl Taurat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Lauroyl Taurat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.