PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Lauroyl Hidrolize İpek

Sodium Lauroyl Hydrolyzed Silk

%0 kullanıcı beğeniyor · 11 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Lauroyl Hydrolyzed Silk için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Antistatik
  • Saç Bakımı
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79685
  • INCI: SODIUM LAUROYL HYDROLYZED SILK

Sık sorulan sorular

Sodyum Lauroyl Hidrolize İpek nedir?
Henüz Sodium Lauroyl Hydrolyzed Silk için bir açıklamamız yok.
Sodyum Lauroyl Hidrolize İpek gözenek tıkar mı?
Sodyum Lauroyl Hidrolize İpek gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Lauroyl Hidrolize İpek mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Lauroyl Hidrolize İpek mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Lauroyl Hidrolize İpek hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Lauroyl Hidrolize İpek hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler