PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Laureth Sülfat

Sodium Laureth Sulfate

%0 kullanıcı beğeniyor · 1.387 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum Laureth Sülfat (SLES) köpürtücü, temizleyici ve emülsifiye edici bir bileşendir. Palmiye çekirdeği yağı veya hindistancevizi yağından oluşturulur. SLES, sodyum lauril sülfat ile aynı değildir. Çok daha hafiftir ve tahriş etme olasılığı daha düşüktür. SLES, kişisel ürünlerde köpük oluşturmaya yardımcı olur. Ayrıca bileşenlerin ayrılmasını önleyerek raf ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Sodyum Laureth Sülfat bir tür sülfattır. Kuruyabilir. Endişeleriniz varsa bu bileşeni kullanma konusunda bir profesyonelle konuşmanızı öneririz.

Ne olduğu

  • Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.

Faydalar

—

Endişeler

  • Kuru Cildi Kötüleştirebilir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları.

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Emülsifiye edici
  • Köpüklenme
  • Yüzey aktif madde
Sodyum Laureth Sülfat kimyasal yapısı
C16H33NaO6S

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79583
  • INCI: SODIUM LAURETH SULFATE
  • CAS: 3088-31-1 / 9004-82-4 / 68891-38-3 / 1335-72-4 / 68585-34-2 / 91648-56-5
  • EC: 221-416-0/ - / 500-234-8 / - / 500-223-8 / 293-918-8

Sık sorulan sorular

Sodyum Laureth Sülfat nedir?
Sodyum Laureth Sülfat (SLES) köpürtücü, temizleyici ve emülsifiye edici bir bileşendir. Palmiye çekirdeği yağı veya hindistancevizi yağından oluşturulur. SLES, sodyum lauril sülfat ile aynı değildir. Çok daha hafiftir ve tahriş etme olasılığı daha düşüktür. SLES, kişisel ürünlerde köpük oluşturmaya yardımcı olur. Ayrıca bileşenlerin ayrılmasını önleyerek raf ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Sodyum Laureth Sülfat bir tür sülfattır. Kuruyabilir. Endişeleriniz varsa bu bileşeni kullanma konusunda bir profesyonelle konuşmanızı öneririz.
Sodyum Laureth Sülfat hangi ciltlere uygun değil?
Sodyum Laureth Sülfat için bilinen endişeler: Kuru Cildi Kötüleştirebilir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları..
Sodyum Laureth Sülfat gözenek tıkar mı?
Sodyum Laureth Sülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Laureth Sülfat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Laureth Sülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Laureth Sülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Laureth Sülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 268 ürünü gör

Kaynaklar