PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Laureth-8 Sülfat

Sodium Laureth-8 Sulfate

%0 kullanıcı beğeniyor · 20 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum Laureth-8 Sülfat bir tür sülfattır.

Ne olduğu

  • Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Köpüklenme
  • Yüzey aktif madde
Sodyum Laureth-8 Sülfat kimyasal yapısı
C14H29NaO5S

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79675
  • INCI: SODIUM LAURETH-8 SULFATE
  • CAS: 9004-82-4

Sık sorulan sorular

Sodyum Laureth-8 Sülfat nedir?
Sodyum Laureth-8 Sülfat bir tür sülfattır.
Sodyum Laureth-8 Sülfat gözenek tıkar mı?
Sodyum Laureth-8 Sülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Laureth-8 Sülfat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Laureth-8 Sülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Laureth-8 Sülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Laureth-8 Sülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.