PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Laureth-5 Karboksilat

Sodium Laureth-5 Carboxylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Laureth-5 Carboxylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Köpüklenme
  • Yüzey aktif madde
Sodyum Laureth-5 Karboksilat kimyasal yapısı
C16H32O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79670
  • INCI: SODIUM LAURETH-5 CARBOXYLATE
  • CAS: 33939-64-9 / 38975-03-0
  • EC: - / -

Sık sorulan sorular

Sodyum Laureth-5 Karboksilat nedir?
Henüz Sodium Laureth-5 Carboxylate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Laureth-5 Karboksilat gözenek tıkar mı?
Sodyum Laureth-5 Karboksilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Laureth-5 Karboksilat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Laureth-5 Karboksilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Laureth-5 Karboksilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Laureth-5 Karboksilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.