Sodyum Laureth-13 Karboksilat
Sodium Laureth-13 Carboxylate
%0 kullanıcı beğeniyor · 8 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Sodium Laureth-13 Carboxylate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Emülsifiye edici
- Köpüklenme
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 79586
- INCI: SODIUM LAURETH-13 CARBOXYLATE
- CAS: 33939-64-9
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Sodyum Laureth-13 Karboksilat nedir?
- Henüz Sodium Laureth-13 Carboxylate için bir açıklamamız yok.
- Sodyum Laureth-13 Karboksilat gözenek tıkar mı?
- Sodyum Laureth-13 Karboksilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Laureth-13 Karboksilat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Sodyum Laureth-13 Karboksilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Laureth-13 Karboksilat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Sodyum Laureth-13 Karboksilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Glymed Plus Benzoil Peroksit ile Temiz Cilt Temizleyici Yüz Temizleyiciler · 5.0/5 (1)