Sodyum Lauraminopropionat
Sodium Lauraminopropionate
%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Sodium Lauraminopropionate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Emülsifiye edici
- Antistatik
- Köpük Güçlendirici
- Saç Bakımı
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 79581
- INCI: SODIUM LAURAMINOPROPIONATE
- CAS: 3546-96-1
- EC: 222-597-9
Sık sorulan sorular
- Sodyum Lauraminopropionat nedir?
- Henüz Sodium Lauraminopropionate için bir açıklamamız yok.
- Sodyum Lauraminopropionat gözenek tıkar mı?
- Sodyum Lauraminopropionat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Lauraminopropionat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Sodyum Lauraminopropionat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Lauraminopropionat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Sodyum Lauraminopropionat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Moist Diane Mükemmel Güzellik Ekstra Pürüzsüz ve Düz Bakım Kullanılmayan Tedaviler · 5.0/5 (1)
- Bioaqua 24K Altın Nazik Makyaj Temizleyici Makyaj Temizleyiciler · 5.0/5 (1)
- Bioaqua Hyaluronik Asit Polipeptit Nazik Makyaj Temizleyici Makyaj Temizleyiciler · 5.0/5 (1)