PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum İzostearoil Laktilat

Sodium Isostearoyl Lactylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 23 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Isostearoyl Lactylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
Sodyum İzostearoil Laktilat kimyasal yapısı
C24H43NaO6

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79576
  • INCI: SODIUM ISOSTEAROYL LACTYLATE
  • CAS: 66988-04-3
  • EC: 266-533-8

Sık sorulan sorular

Sodyum İzostearoil Laktilat nedir?
Henüz Sodium Isostearoyl Lactylate için bir açıklamamız yok.
Sodyum İzostearoil Laktilat gözenek tıkar mı?
Sodyum İzostearoil Laktilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum İzostearoil Laktilat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum İzostearoil Laktilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum İzostearoil Laktilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum İzostearoil Laktilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler