PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum İzostearat

Sodium Isostearate

%0 kullanıcı beğeniyor · 29 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Isostearate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
Sodyum İzostearat kimyasal yapısı
C18H35NaO2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79570
  • INCI: SODIUM ISOSTEARATE
  • CAS: 64248-79-9
  • EC: 264-754-4

Sık sorulan sorular

Sodyum İzostearat nedir?
Henüz Sodium Isostearate için bir açıklamamız yok.
Sodyum İzostearat gözenek tıkar mı?
Sodyum İzostearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum İzostearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Sodyum İzostearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Sodyum İzostearat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum İzostearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 29 ürünü gör