PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Etilparaben

Sodium Ethylparaben

%0 kullanıcı beğeniyor · 4 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum Etilparaben bir koruyucudur ve bir parabendir.

Ne olduğu

  • Koruyucu
  • Paraben: Parabenler, raf ömrünü korumak ve ürünlerde bakteri üremesini önlemek için bir tür koruyucudur.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Koruyucu
Sodyum Etilparaben kimyasal yapısı
C9H10NaO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 37868
  • INCI: SODIUM ETHYLPARABEN
  • CAS: 35285-68-8
  • EC: 252-487-6

Sık sorulan sorular

Sodyum Etilparaben nedir?
Sodyum Etilparaben bir koruyucudur ve bir parabendir.
Sodyum Etilparaben gözenek tıkar mı?
Sodyum Etilparaben gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Etilparaben mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Etilparaben mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Etilparaben hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Etilparaben hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.