Sodyum Desil Sülfat
Sodium Decyl Sulfate
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Sodyum Desil Sülfat bir tür sülfattır.
Ne olduğu
- Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Köpük Güçlendirici
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 79394
- INCI: SODIUM DECYL SULFATE
- CAS: 142-87-0
- EC: 205-568-5
Sık sorulan sorular
- Sodyum Desil Sülfat nedir?
- Sodyum Desil Sülfat bir tür sülfattır.
- Sodyum Desil Sülfat gözenek tıkar mı?
- Sodyum Desil Sülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Desil Sülfat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Sodyum Desil Sülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Desil Sülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Sodyum Desil Sülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.