PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Kokoil Alaninat

Sodium Cocoyl Alaninate

%0 kullanıcı beğeniyor · 124 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Bu bileşen bir yüzey aktif madde ve köpük üreticisidir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Saç Bakımı
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 83446
  • INCI: SODIUM COCOYL ALANINATE
  • CAS: 90170-45-9
  • EC: 290-478-9

Sık sorulan sorular

Sodyum Kokoil Alaninat nedir?
Bu bileşen bir yüzey aktif madde ve köpük üreticisidir.
Sodyum Kokoil Alaninat gözenek tıkar mı?
Sodyum Kokoil Alaninat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Kokoil Alaninat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Kokoil Alaninat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Kokoil Alaninat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Kokoil Alaninat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 20 ürünü gör

Kaynaklar