Sodyum Kokoiminodiasetat
Sodium Cocoiminodiacetate
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Sodium Cocoiminodiacetate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Köpüklenme
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 82284
- INCI: SODIUM COCOIMINODIACETATE
- CAS: 91671-56-6
- EC: 293-956-5
Sık sorulan sorular
- Sodyum Kokoiminodiasetat nedir?
- Henüz Sodium Cocoiminodiacetate için bir açıklamamız yok.
- Sodyum Kokoiminodiasetat gözenek tıkar mı?
- Sodyum Kokoiminodiasetat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Kokoiminodiasetat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Sodyum Kokoiminodiasetat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Kokoiminodiasetat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Sodyum Kokoiminodiasetat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Makeup Artist's Choice Yeşil Çay Nar Temizleyici Yüz Temizleyiciler · 5.0/5 (1)