Sodyum Kokogliseril Eter Sülfonat
Sodium Cocoglyceryl Ether Sulfonate
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Sodium Cocoglyceryl Ether Sulfonate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Köpüklenme
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 79371
- INCI: SODIUM COCOGLYCERYL ETHER SULFONATE
Sık sorulan sorular
- Sodyum Kokogliseril Eter Sülfonat nedir?
- Henüz Sodium Cocoglyceryl Ether Sulfonate için bir açıklamamız yok.
- Sodyum Kokogliseril Eter Sülfonat gözenek tıkar mı?
- Sodyum Kokogliseril Eter Sülfonat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Kokogliseril Eter Sülfonat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Sodyum Kokogliseril Eter Sülfonat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Kokogliseril Eter Sülfonat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Sodyum Kokogliseril Eter Sülfonat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.