Sodyum Kokoamfopropionat
Sodium Cocoamphopropionate
%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Sodium Cocoamphopropionate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Köpüklenme
- Köpük Güçlendirici
- Saç Bakımı
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 79368
- INCI: SODIUM COCOAMPHOPROPIONATE
- CAS: 93820-52-1
- EC: 298-632-7
Sık sorulan sorular
- Sodyum Kokoamfopropionat nedir?
- Henüz Sodium Cocoamphopropionate için bir açıklamamız yok.
- Sodyum Kokoamfopropionat gözenek tıkar mı?
- Sodyum Kokoamfopropionat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Kokoamfopropionat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Sodyum Kokoamfopropionat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Kokoamfopropionat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Sodyum Kokoamfopropionat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- REDKEN Frizz Dismiss Sülfatsız Şampuan Şampuanlar · 5.0/5 (1)
- HC Care Tria Keratin Çift Fazlı Saç Kremi Saç Modelleri · 5.0/5 (1)
- Creme of Nature Doğal Saçlar İçin Argan Yağı Kremalı Nemlendirici Birlikte Yıkama Temizleme Kremi Diğer Saç Temizleyiciler · 5.0/5 (1)