PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Kokoamfoasetat

Sodium Cocoamphoacetate

%23 kullanıcı beğeniyor · 479 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Cocoamphoacetate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Köpüklenme
  • Saç Bakımı
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79366
  • INCI: SODIUM COCOAMPHOACETATE
  • CAS: 90387-76-1
  • EC: 291-352-6/931-291-0

Sık sorulan sorular

Sodyum Kokoamfoasetat nedir?
Henüz Sodium Cocoamphoacetate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Kokoamfoasetat gözenek tıkar mı?
Sodyum Kokoamfoasetat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Kokoamfoasetat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Kokoamfoasetat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Kokoamfoasetat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Kokoamfoasetat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 479 ürünü gör