PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Coco Sülfoasetat

Sodium Coco Sulfoacetate

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Coco Sulfoacetate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 83187
  • INCI: SODIUM COCO SULFOACETATE
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Sodyum Coco Sülfoasetat nedir?
Henüz Sodium Coco Sulfoacetate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Coco Sülfoasetat gözenek tıkar mı?
Sodyum Coco Sülfoasetat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Coco Sülfoasetat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Coco Sülfoasetat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Coco Sülfoasetat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Coco Sülfoasetat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.