PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Kokosülfat

Sodium Coco-Sulfate

%0 kullanıcı beğeniyor · 241 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum Kokosülfat bir tür sülfattır.

Ne olduğu

  • Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 37829
  • INCI: SODIUM COCO-SULFATE
  • CAS: 97375-27-4
  • EC: 306-683-4

Sık sorulan sorular

Sodyum Kokosülfat nedir?
Sodyum Kokosülfat bir tür sülfattır.
Sodyum Kokosülfat gözenek tıkar mı?
Sodyum Kokosülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Kokosülfat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Kokosülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Kokosülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Kokosülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 241 ürünü gör