Sodyum Castorate
Sodium Castorate
%0 kullanıcı beğeniyor · 8 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Sodium Castorate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Emülsifiye edici
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 79277
- INCI: SODIUM CASTORATE
- CAS: 8013-06-7
- EC: 232-390-5
Sık sorulan sorular
- Sodyum Castorate nedir?
- Henüz Sodium Castorate için bir açıklamamız yok.
- Sodyum Castorate gözenek tıkar mı?
- Sodyum Castorate gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Castorate mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Sodyum Castorate mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Castorate hamilelikte kullanılabilir mi?
- Sodyum Castorate hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Tvåla & Tvaga Sevimli Vücut Yıkama · 5.0/5 (1)
- Tvåla & Tvaga Muhteşem Vücut Yıkama · 5.0/5 (1)