PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum karagenan

Sodium Carrageenan

%0 kullanıcı beğeniyor · 113 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Carrageenan için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Antistatik
  • Bağlama
  • Film Şekillendirme
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79275
  • INCI: SODIUM CARRAGEENAN
  • CAS: 9061-82-9 / 60616-95-7
  • EC: - / -

Sık sorulan sorular

Sodyum karagenan nedir?
Henüz Sodium Carrageenan için bir açıklamamız yok.
Sodyum karagenan gözenek tıkar mı?
Sodyum karagenan gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum karagenan mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum karagenan mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum karagenan hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum karagenan hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 113 ürünü gör