PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Karbomer

Sodium Carbomer

%0 kullanıcı beğeniyor · 205 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum Karbomer, ürünleri kalınlaştırmak ve jel benzeri bir kıvama oluşturmak için kullanılır. Sentetik olarak karbomer ve sodyum tuzundan oluşturulur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Jel Şekillendirme
  • Film Şekillendirme
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79264
  • INCI: SODIUM CARBOMER
  • CAS: 73298-57-4

Sık sorulan sorular

Sodyum Karbomer nedir?
Sodyum Karbomer, ürünleri kalınlaştırmak ve jel benzeri bir kıvama oluşturmak için kullanılır. Sentetik olarak karbomer ve sodyum tuzundan oluşturulur.
Sodyum Karbomer gözenek tıkar mı?
Sodyum Karbomer gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Karbomer mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Karbomer mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Karbomer hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Karbomer hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 46 ürünü gör

Kaynaklar