Sodyum Kaprilet-9 Karboksilat
Sodium Capryleth-9 Carboxylate
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Sodium Capryleth-9 Carboxylate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Emülsifiye edici
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 79259
- INCI: SODIUM CAPRYLETH-9 CARBOXYLATE
- CAS: 126646-15-9
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Sodyum Kaprilet-9 Karboksilat nedir?
- Henüz Sodium Capryleth-9 Carboxylate için bir açıklamamız yok.
- Sodyum Kaprilet-9 Karboksilat gözenek tıkar mı?
- Sodyum Kaprilet-9 Karboksilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Kaprilet-9 Karboksilat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Sodyum Kaprilet-9 Karboksilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Sodyum Kaprilet-9 Karboksilat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Sodyum Kaprilet-9 Karboksilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.