PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Kaproil Prolinat

Sodium Caproyl Prolinate

%0 kullanıcı beğeniyor · 13 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Caproyl Prolinate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
  • Cilt Bakımı
  • Saç Bakımı
  • Yüzey aktif madde
Sodyum Kaproil Prolinat kimyasal yapısı
C15H26NNaO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 89497
  • INCI: SODIUM CAPROYL PROLINATE
  • CAS: 1364318-34-2

Sık sorulan sorular

Sodyum Kaproil Prolinat nedir?
Henüz Sodium Caproyl Prolinate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Kaproil Prolinat gözenek tıkar mı?
Sodyum Kaproil Prolinat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Kaproil Prolinat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Kaproil Prolinat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Kaproil Prolinat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Kaproil Prolinat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 13 ürünü gör