PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Kaproil Laktilat

Sodium Caproyl Lactylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Caproyl Lactylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
Sodyum Kaproil Laktilat kimyasal yapısı
C13H23NaO4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79257
  • INCI: SODIUM CAPROYL LACTYLATE
  • CAS: 29051-57-8
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Sodyum Kaproil Laktilat nedir?
Henüz Sodium Caproyl Lactylate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Kaproil Laktilat gözenek tıkar mı?
Sodyum Kaproil Laktilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Kaproil Laktilat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Kaproil Laktilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Kaproil Laktilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Kaproil Laktilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.