PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum C16 Olefin Sülfonat

Sodium C16 Olefin Sulfonate

%0 kullanıcı beğeniyor · 30 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium C16 Olefin Sulfonate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde emülsifiye edici

CosIng verisi

  • CosIng ID: 98608
  • INCI: SODIUM C16 OLEFIN SULFONATE
  • CAS: 93686-15-8
  • EC: 297-664-9

Sık sorulan sorular

Sodyum C16 Olefin Sülfonat nedir?
Henüz Sodium C16 Olefin Sulfonate için bir açıklamamız yok.
Sodyum C16 Olefin Sülfonat gözenek tıkar mı?
Sodyum C16 Olefin Sülfonat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum C16 Olefin Sülfonat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum C16 Olefin Sülfonat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum C16 Olefin Sülfonat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum C16 Olefin Sülfonat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler