PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Bikarbonat

Sodium Bicarbonate

%0 kullanıcı beğeniyor · 342 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum Bikarbonatın daha ünlü bir adı vardır: Kabartma tozu. Kozmetikte asitliği ayarlamak için kullanılır. Beyaz kristal katı formundan dolayı aşındırıcı (eksfoliyatör) de olabilir. Bu bileşen suda çözünür.

Ne olduğu

  • Eksfoliyant: Eksfoliyantlar ölü cilt hücrelerinin giderilmesine yardımcı olur ve gözenekleri açmaya, pürüzlü cildi yumuşatmaya ve cildin nemini artırmaya yardımcı olabilir.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Aşındırıcı
  • Cilt Koruyucu
  • Tamponlama
  • Deodorant
  • Ağız Bakımı
Sodyum Bikarbonat kimyasal yapısı
CHNaO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 37736
  • INCI: SODIUM BICARBONATE
  • INN: sodium bicarbonate
  • CAS: 144-55-8
  • EC: 205-633-8

Sık sorulan sorular

Sodyum Bikarbonat nedir?
Sodyum Bikarbonatın daha ünlü bir adı vardır: Kabartma tozu. Kozmetikte asitliği ayarlamak için kullanılır. Beyaz kristal katı formundan dolayı aşındırıcı (eksfoliyatör) de olabilir. Bu bileşen suda çözünür.
Sodyum Bikarbonat gözenek tıkar mı?
Sodyum Bikarbonat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Bikarbonat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Bikarbonat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Bikarbonat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Bikarbonat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 342 ürünü gör

Kaynaklar