PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Beta-Sitosteril Sülfat

Sodium Beta-Sitosteryl Sulfate

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum Beta-Sitosteril Sülfat bir tür sülfattır.

Ne olduğu

  • Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 58725
  • INCI: SODIUM BETA-SITOSTERYL SULFATE

Sık sorulan sorular

Sodyum Beta-Sitosteril Sülfat nedir?
Sodyum Beta-Sitosteril Sülfat bir tür sülfattır.
Sodyum Beta-Sitosteril Sülfat gözenek tıkar mı?
Sodyum Beta-Sitosteril Sülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Beta-Sitosteril Sülfat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Beta-Sitosteril Sülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Beta-Sitosteril Sülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Beta-Sitosteril Sülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler