PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Anisat

Sodium Anisate

%0 kullanıcı beğeniyor · 549 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum Anisat rezeneden gelir. Koruyucu olarak ve lezzet katmak için kullanılır. Sodyum Anisat antimikrobiyal özelliklere sahiptir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Antimikrobiyal
  • Tatlandırıcı
Sodyum Anisat kimyasal yapısı
C8H7NaO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 82817
  • INCI: SODIUM ANISATE
  • CAS: 536-45-8
  • EC: 208-634-1

Sık sorulan sorular

Sodyum Anisat nedir?
Sodyum Anisat rezeneden gelir. Koruyucu olarak ve lezzet katmak için kullanılır. Sodyum Anisat antimikrobiyal özelliklere sahiptir.
Sodyum Anisat gözenek tıkar mı?
Sodyum Anisat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Anisat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Anisat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Anisat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Anisat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 549 ürünü gör

Kaynaklar