PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sesamum Indicum Tohum Ekstresi

Sesamum Indicum Seed Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 158 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sesamum Indicum Seed Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Pürüzsüzleştirici
  • yatıştırıcı
  • Saç Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 58500
  • INCI: SESAMUM INDICUM SEED EXTRACT
  • CAS: 8008-74-0
  • EC: 232-370-6

Sık sorulan sorular

Sesamum Indicum Tohum Ekstresi nedir?
Henüz Sesamum Indicum Seed Extract için bir açıklamamız yok.
Sesamum Indicum Tohum Ekstresi gözenek tıkar mı?
Sesamum Indicum Tohum Ekstresi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sesamum Indicum Tohum Ekstresi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sesamum Indicum Tohum Ekstresi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sesamum Indicum Tohum Ekstresi hamilelikte kullanılabilir mi?
Sesamum Indicum Tohum Ekstresi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 22 ürünü gör